Skip to main content

Zwarte band voor Pieter

Op zaterdag 20 juli is Pieter Speijer geslaagd voor zijn eerste dan examen. Pieter legde het examen af samen met andere leden van de Nederlandse HKD Federatie. Voorafgaande aan het examen had Pieter deelgenomen aan het zomerkamp dat door Chongmukwan in Urk werd georganiseerd.

In 2017 nam Pieter deel aan onze trainingsreis naar Korea en slaagde daar voor de groene band. In 2018 legde hij succesvol examen af voor de rode band en nu mag hij dus de zwarte band dragen. Pieter is hiermee het zevende lid van onze vereniging die ooit de zwarte band heeft gehaald.

Deelnemers en examinatoren

In totaal legden 19 leden van de NHF examen af deze dag. Het examen werd afgenomen door de hoofdleraren van de NHF en meester Ko Sehwan die speciaal voor het zomerkamp en de examens naar Nederland was gekomen.