Skip to main content

Examens en jaarafsluiting

Op woensdag 18 december mochten drie leden van onze vereniging examen afleggen voor hun volgende graad. Thomas, Marcel en Hans legden examen af voor de groene en gele band. Na afloop werd het jaar afgesloten met een etentje bij een Koreaans restaurant Miss Korea.

Hapkido Examen

In de weken voorafgaande aan het examen hebben we veel aandacht besteed aan de examenstof. De basistechnieken, het valbreken, de slag- en schoptechnieken en natuurlijk ook de zelfverdedigingstechnieken werden veelvuldig herhaald. De drie kandidaten lieten een prima examen zien en sloegen zich ook moedig door de challenge. Natuurlijk is er nog ruimte voor verbetering, maar die is er altijd voor iedereen.

Afsluiting

Het jaar werd afgesloten met een gezellig samenzijn. Tijdens dit etentje mochten de kandidaten hun nieuwe band in ontvangst nemen. Nu mogen we genieten van twee weken kerstvakantie, de eerste les in 2020 zal op maandag 6 januari worden gegeven.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020 toe.