Skip to main content

Bezoek meester Ko Sehwan

Op woensdag 19 oktober krijgt onze vereniging bezoek van meester Ko Sehwan (7de dan). Meester Ko verblijft drie weken in Nederland en zal ook naar Spanje afreizen. We nodigen iedereen van harte uit om deze les bij te komen wonen en kennis te komen maken met deze getalenteerde meester.

Vooraankondiging van het bezoek van meester Ko Sehwan aan Chongmukwan Amsterdam.
Meester Ko Sehwan (7de dan)

Deelname aan deze les is gratis voor leden van Chongmukwan Amsterdam. We vragen deelnemers van andere scholen om een kleine bijdrage van 5 euro per persoon. De les begint om 19:00 uur in sporthal de Pijp aan de Lizzy Ansinghstraat en zal een uur in beslag nemen. Na afloop kunnen we om de hoek genieten van een portie bibimbap (niet bij de prijs inbegrepen).

Om te weten hoeveel mensen voornemens zijn om te komen, vragen we je om een berichtje te sturen naar amsterdam@chongmukwan.com.