Skip to main content

Gratis e-courses beschikbaar

Op de e-commerce site van de World Hankimuye Federation is een gratis e-cursus beschikbaar gesteld met daarin het Chongmukwan curriculum tot zwarte band. Alle technieken van witte t/m rode band worden behandeld.

chongmukwan

Eerder moest je je nog aanmelden voor de cursus, maar nu zijn alle cursusonderdelen te bekijken zonder dat daarvoor een inlog nodig is. Mocht je dus thuis willen studeren of wellicht opheldering nodig hebben over een aantal technieken, dan kun je ze daar vinden.

Er zijn drie courses:

  1. Chongmukwan basic (witte, gele en oranje band)
  2. Chongmukwan intermediate (groen, blauwe en paarse band)
  3. Chongmukwan advanced (rode band en hoger)

Elke course bestaat weer uit modules zoals basics, valbreken, kicking, etc. De modules worden op hun beurt weer gevuld door lessons. Bij elke les is een video beschikbaar. De content en de video’s zijn in het Engels.

Voorbeeld les

De onderstaande video komt uit de Chongmukwan advanced course. Klaas legt uit hoe je jeonhwanbeop in acht richtingen uit kunt voeren.