Skip to main content

Poster actie

We zijn een poster actie begonnen om nieuwe leden te werven. Hans heeft Amsterdam vol gehangen met posters en we zijn hem daarvoor dan ook ontzettend dankbaar.

Je begrijpt het dus al, we zoeken nieuwe leden! Wil jij graag een klassieke vechtkunst leren die je voorbereid op de moderne wereld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We trainen elke woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in sporthal de Pijp aan de Lizzy Ansinghstraat.

We trainen in een kleine groep met enthousiaste mensen. In een ongedwongen en veilige sfeer leer je hoe je kleding op kunt vouwen waar nog een persoon inzit. Hard trainen en elkaar toelachen wanneer de ander jou richting de mat werkt.

Hebben we je interesse gewekt? Kom vrijblijvend eens meedoen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Een proefles is gratis.